Siapa Kami

HADIYYA EXCLUSIVE merupakan sebuat jenama di bawah syarikat Imtiaz Digital Sdn Bhd. (1175558 – K). Kami merupakan syarikat percetakan bumiputera yang telah beroperasi sejak tahun 2010. Kami menawarkan percetakan cenderahati personalized. Kami amat menekankan kualiti dan kepuasan pelanggan.
 
Ramai yang telah memberikan kepercayaan kepada kami untuk memberi khidmat percetakan yang terbaik, antaranya syarikat korporat seperti Sime Darby, Indah Water, CIDB, dan banyak lagi
Ada juga jabatan kerajaan seperti Jabatan Kebajikan Masyarakat, SSM, JAKIM, MPS, MBPJ, dan banyak lagi.
 
Kami beroperasi secara Online & Offline. Untuk memudahkan urusan pelanggan, kami telah menyediakan sebuah showroom di Batu Caves. Para pelanggan boleh merasai sendiri kelainan produk kami. Kami juga menyediakan pelbagai platform online yang lebih mudah untuk diakses pelanggan seperti Website E-Commerce, Shopee, Whatsapp dan banyak lagi.
Penghantaran Seluruh Negara

Pihak kami boleh menguruskan penghantaran ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Singapura & Brunei.

Tawaran Menarik

Pelbagai tawaran hebat kami sediakan untuk anda terutamanya setiap kali berlangsungnya acara-acara besar seperti Hari Raya.

Jaminan Kualiti

Kami amat menekankan kualiti untuk setiap tempahan yang dibuat. Tempahan yang siap dicetak akan dibungkus dan diteliti hasil cetakannya.

Proses Pembayaran Mudah

Proses pembayaran sungguh muda. Anda tidak perlu ke Bank hanya buat bayaran secara Online di platform yang kami sediakan.

Shopping Cart
    WooChatIcon 0